Fyra tips för dig som vill betta på golf

Att betta på golf är något som blir allt mer populärt och tillgängligt hos de svenska spelbolagen – och med tanke på populariteten av just denna sport kanske detta inte kommer som någon större överraskning. Exempel skulle kunna vara att satsa pengar på sin favoritspelare på en specifik turnering eller antal poäng över flera olika tävlingar. I detta inlägg ger vi några konkreta tips för att på ett mer framgångsrisk sätt satsa och betta på golf online!

Ta en titt på oddsen innan du satsar (#1)

Ja, detta bör inte vara någon överraskning – att titta på odds och potentiella utbetalningar kan vara direkt avgörande för om det är värt att satsa pengar.
När du vet om någon som har sämre odds än de turneringsfavoriter som kommer in i veckan har spelat bra, ta alltid en titt på vad en liten satsning skulle kunna innebära i utbetalning. När jag tittar på vadslagning på en turnering, tittar jag alltid på hög oddsarna i intervallet för 20-1 till 50-1 udda spelare. Även om benägenheten för dem att vinna regelbundet kan vara lägre, kommer utbetalningen att vara mycket bättre än att ta favoriterna. Att välja bettingsidor med bra odds är alltså första tipset för dig som vill spela på golf.

betta på golf
Är golfbetting något som intresserar dig? Då är du på rätt plats!

Det finns fler sätt att betta på än bara vinnare (#2)

Många som är nya inom betting på golf missar ibland att man kan satsa på fler saker än just turneringsvinnare. Förslag på spel som vi skulle rekommendera att åtminstone
se över är möjligheten att spela på vilka som kommer få lägst poäng på exempelvis torsdags- och fredagsomgångarna. Detta är en ganska rolig form att lägga en insats på och kan ofta ha ganska bra odds. Andra roliga spel är exempelvis att satsa på hole in one, double eagle eller playoff!

Gör din hemläxa innan du börjar med golf betting (#3)

Det räcker inte att bara välja dina favoritgolfare ibland. Vad du verkligen behöver leta efter är hur spelarna presterar i veckan. Vad gjorde de veckan innan? Har de spelat det här evenemanget tidigare/hur slutade de tidigare? Att känna till denna information och vara mer insatt ökar sannolikheten och chansen att du väljer rätt golfspelare att betta på! Ett varmt tips här är att exempelvis besöka källor såsom bettingkung.se där nyheter inom golf och andra sporter kan ge dig fördelar 2022!

Spela ansvarsfullt (#4)

Eftersom det regelbundet spelas golf världen över i olika turneringar och format innebär det att möjligheten till att betta på golf är konstant.
Om du för att öka nöjet av sporten eller kanske bettar på golf för att vinna pengar måste du alltid väga in att ett slag kan förändra resultatet av en turnering, eller ett specifikt spel du lagt. Även yttre faktorer såsom väder eller skador kan påverka ditt spel på ett negativt sätt. Det vi vill belysa här är att alltid tidigt sätta gränser för vad du kan spela för och att följa dessa. Skulle du mot förmodan uppleva att du inte riktigt har kontroll över ditt spelande rekommenderar vi alla att besöka stödlinjen.se – Golf betting ska vara ett nöje!

Lämna en kommentar

Har informationen på denna sida hjälpt dig?
0 / 5 5.00